Retourneren en ruilen

Wij hebben onze uiterste zorg aan uw order besteed, maar het kan natuurlijk altijd zo zijn dat er iets niet goed is. U kunt artikelen binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen retour sturen.

 

Retour:

Stuur een email naar info@eigenweissjes.nl waarin u uw retour aanmeld. Vermeld hierbij uw ordernummer en rekeningnummer waarop wij het bedrag over kunnen maken.

Nadat het product in goede orde door ons is ontvangen zal er binnen 14 dagen tot creditering van het artikel worden overgegaan. Het bedrag van het geretourneerde artikel wordt vervolgens op het bij ons doorgegeven rekeningnummer teruggestort.

 

Ruilen:

Uiteraard is het ook mogelijk om een artikel te ruilen. In dat geval verzoeken wij je eerst het te retourneren artikel naar ons op te sturen en dan het gewenste artikel te bestellen via de normale bestelprocedure.

 

De retour gestuurde artikelen dienen aan de volgende voorwaarden te voldoen:

Artikelen dienen in oorspronkelijke staat teruggestuurd te worden. Ongewassen te zijn. Niet door u hersteld te zijn (of een poging daartoe). De retourzending dient voldoende gefrankeerd te zijn.

 

Retour adres:

Eigenweissjes

Sloepstraat 40

2584VV Den Haag