Algemene voorwaarden

Eigenweissjes staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Den Haag onder nummer 66727235. Onderstaand vindt u de algemene voorwaarden van Eigenweissjes.
Wanneer het leveringen of diensten betreft die niet via de webwinkel plaatsvinden, maar ontstaan uit bijvoorbeeld contante verkopen dan zijn de artikelen uitgesloten van deze voorwaarden. Op alle leveringen, diensten en overeenkomsten van of met Eigenweissjes als ook op deze voorwaarden is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing.

1.0 – Prijzen
Alle genoemde prijzen in de webwinkel van Eigenweissjes zijn in euro`s, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. Zolang de overeenkomst niet definitief tot stand is gekomen, is Eigenweissjes bevoegd de vermelde prijzen alsmede de voorwaarden te wijzigen. De overeenkomst komt tot stand op het moment dat u een definitieve bestelling plaatst bij .Eigenweissjes U gaat op het moment van het bevestigen van uw bestelling automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden.

2.0 – Bestellen
Alle omschreven en afgebeelde artikelen op de website van Eigenweissjes die voorzien zijn van een bedrag, kunnen besteld worden in de webwinkel. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u direct een orderbevestiging per e-mail met daarin een overzicht van de bestelde artikelen, het factuurnummer en het afleveradres. Wanneer de gegevens op de orderbevestiging onjuist zijn, dan kunt u Eigenweissjes hierover per e-mail berichten. Wanneer Eigenweissjes voor het moment van verzenden geen bericht van u heeft ontvangen, gaat Eigenweissjes er vanuit dat alle gegevens correct zijn. Ondanks dat Eigenweissjes gebruik maakt van een voorraadbeheersysteem kan het voorkomen dat een artikel is uitverkocht of gelijktijdig door iemand anders is besteld. In dit geval zal Eigenweissjes u hiervan zo spoedig mogelijk in kennis stellen.

3.0 – Betalen
Wanneer de bestelling via de website van Eigenweissjes plaatsvindt, dient u het totaalbedrag van uw bestelling, en (indien van toepassing) de verzendkosten, aan Eigenweissjes te voldoen, waarbij een online betaling via het erkende en beveiligde betalingssysteem van iDEAL onze voorkeur geniet. Zodra Eigenweissjes uw betaling heeft ontvangen, zal dit per mail aan u worden bevestigd. Uiteraard streeft Eigenweissjes er naar om uw bestelling zo spoedig mogelijk te verwerken.

4.0 - Verzenden en Verzendkosten
De standaard verzendkosten voor een bestelling op de website zijn € 3,95 maar boven de € 30,- betaalt u geen verzendkosten.
De verzendkosten voor België zijn € 7,95. Deze verzendkosten vervallen boven de € 75,-.

5.0 – Levering
Voor iedere bestelling geldt dat er alleen wordt geleverd na ontvangst van de betaling. Alle bestellingen worden aangeboden op het door u opgegeven afleveradres. Eigenweissjess hanteert zo kort mogelijke levertijden en zal er dan ook alles aan doen de bestelde artikelen zo spoedig mogelijk bij u af te laten leveren. Alle voorradige artikelen zullen binnen 1 tot 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling bij u thuis worden afgeleverd, eventueel m.u.v. pre-orders en gepersonaliseerde artikelen. Afwijkende levertijden worden altijd bij het artikel, of in de winkelwagen vermeld.

Wanneer het pakket verzonden wordt, ontvangt u van Eigenweissjes een e-mail met daarin de bevestiging van de zending. Aan de gemelde en vermelde leveringstermijnen kunnen geen rechten worden ontleend. Bovendien kunnen de genoemde leveringstermijnen niet leiden tot enige vorm van aansprakelijkheid. Aan het verzenden van de artikelen wordt de grootst mogelijke zorg en aandacht besteed. Al onze producten worden zorgvuldig gecontroleerd en goed verpakt voor verzending. Wij zijn niet aansprakelijk voor vertraging van levertijden welke ontstaan tijdens of voortvloeien uit het vervoer van uw bestelling door PostNL.

6.0 - Onjuiste bezorging
Bij het plaatsen van uw bestelling dient u zelf zorg te dragen voor de vermelding van het juiste afleveradres. U wordt geacht deze gegevens bij iedere bestelling op juistheid te controleren en ze waar nodig aan te passen. Eigenweissjes kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het bezorgen van de bestelling op een onjuist adres, wanneer dit het gevolg is van typefouten en/of het invullen van onjuiste gegevens door de klant.

7.0 – Retourneren
U heeft het recht om de door Eigenweissjes geleverde artikelen (met uitzondering van de bikini`s) binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren onder de volgende voorwaarden:

7.1 - Het retourrecht geldt alleen voor ongebruikte artikelen welke in originele staat verkeren en zijn voorzien van de originele verpakking met prijskaartje en inclusief een ingevuld retourformulier.

7.2 - De verzendkosten van de retourzending komen ten alle tijde voor rekening van de koper. De kosten voor ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden in mindering gebracht op uw terugbetaling.
Indien bij het retourneren van de artikelen bovengenoemde regelgeving wordt nageleefd, zal Eigenweissjes het bedrag (met uitzondering van de verzendkosten en eventuele overige kosten door bijv. schade) binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen aan u crediteren.

Eigenweissjes behoudt zich het recht om geretourneerde artikelen te weigeren of slechts een gedeelte van het bedrag te retourneren als het vermoeden bestaat dat het artikel is gebruikt of opzettelijk is beschadigd. Wanneer de geleverde artikelen niet binnen de termijn van 14 dagen zijn geretourneerd, geldt dat de zending door u is geaccepteerd. Een defect ontvangen product dient direct na ontvangst per e-mail te worden aangemeld.

8.0 - Persoonlijke gegevens
Om de bestellingen te kunnen verwerken, zullen uw persoonlijke gegevens worden opgeslagen in een relatiebeheerprogramma van Eigenweissjes. Daarnaast worden uw gegevens door Eigenweissjes aangewend voor interne marketingdoeleinden, zoals bijvoorbeeld het toezenden van mailings. Mocht u deze mailings niet meer willen ontvangen dan kunt u zich hiervoor afmelden. Wij zullen uw persoonlijke gegevens verwijderen uit ons systeem. Uw gegevens zullen niet voor commerciële doeleinden aan derden ter beschikking worden gesteld. Uiteraard hanteert Eigenweissjes bij het gebruik van uw persoonlijke gegevens de geldende wet- en regelgeving.

9.0 - Aansprakelijkheid
Eigenweissjes is niet aansprakelijk voor schade die kan voortvloeien uit het gebruik van de door Eigenweissjes geleverde producten. Eigenweissjes kan nimmer aansprakelijk worden gesteld voor de eventuele gevolgen van een vertraagde levering en / of typefouten of onjuistheden in een door de klant ingevulde tekst. De aansprakelijkheid van Eigenweissjes beperkt zich altijd tot het bedrag van de verzonden factuur van de betreffende bestelling minus de verzendkosten.

10.0 - Afbeeldingen en omschrijvingen
De inhoud van deze site is met grote zorgvuldigheid samengesteld. De artikelen in deze webwinkel worden zo duidelijk mogelijk en waarheidsgetrouw afgebeeld en omschreven. De kleuren van de afbeeldingen op de website kunnen als gevolg van beeldschermkwaliteit enigszins afwijken van de echte kleuren van de producten. U kunt hieraan geen rechten ontlenen. Eigenweissjes kan niet uitsluiten dat bepaalde informatie niet juist en/of onvolledig is. Eigenweissjes is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op de website.

11.0 - Vragen en opmerkingen
Eigenweissjes streeft naar tevreden klanten en zal haar uiterste best doen om eventuele klachten naar alle redelijkheid in onderling overleg op te lossen. Mocht u vragen, klachten, opmerkingen en/of suggesties hebben, dan stelt Eigenweissjes het op prijs als u dit laat weten via de mail (info@eigenweissjes.nl).